sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Ain't we all just runaways


Juhannuksesta. Torstaina mentiin Janitan kaa kaupungille aamulla, kierreltiin kirpparilla ja käytiin syömässä lime-suklaa-kreme-mitkä lie sydämet Arnoldsissa ja kierreltiin sit viel keskustassa. Kävin siinä kolmen aikaan kioskilla kattomassa miten hommat toimii, harjottelin pehmiksen tekoa, joka oli epätoivoista ja toivon ettei kukaan pyydä multa pehmistä kun menen töihin. krhm. No, käytiin sitten porukoiden kaa viel ruokakaupassa ja mentiin kotiin. Lähdettiin pikkuveljen kaa viel samana iltana bussilla Turkuun päivää aikasempaa, kävin ennen sitä noutamassa ton topin Seppälästä. Turussa mentiin aikalail heti nukkumaan kun sisko meni aikasin aamulla töihin.
Perjantai meni yökkäri päällä hengaillessa. Katsottiin elokuvia paljon, kävin suihkussa ja olin aika paljon koneella.yöllinen ahdistus ja puolunessa nukuttu yö.Lauantaina jo tehtiinkin jotain, mentiin käymään siskon entisen kämpän lähellä sijaitsevalla leikkikentällä istuskelemassa, Cara ja pikkuveli uiskenteli kahluualtaassa ja oli kivaa. Käväistiin kotimatkalla vielä koirapuistossa. Syötiin uusia perunoita, kanaa ja jälkkäriksi mansikkakiisseliä. Illalla pelattiin pictionarya ja katsottiin vähän lisää elokuvia ja siskoni on noitaa. Nyt väsyttää.ihmisillä on tunteet eikä niille voi mitään. Kumpa voisi. Tahdon voida, en tahdo, en tiedä. Tukahduttava ikävä.
Tänään tultiin kotiin. Oli aika rento juhannus, erilainen ainakin. En oo oikeen ikinä tykänny juhannuksesta, oon aina sillon ollu yksinäisimmilläni, muttah, tää oli ihan kiva jopa. 
Veli kävi heittämässä mulle The Breakfast Club dvdn, jesjesjes, hyvä leffa!
Ei mulla sitten muuta oikeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti