sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kadunreuna kasvaa heinää

Oon nyt ollut poissa kotoa viikon verran, joten en oo päässy postaamaan, MUTTA nyt tulee sitten juttua siitä Sauna Open Airista ja koko viikosta ylipäätäään.



 Elisiis, saavuin junalla Tampereelle siinä puol kahentoista jälkeen, ihania ihmisiä oli vastassa ja suunnattiin jonotuspaikalle muiden ihanien ihmisten luo, turvatarkastus->kahden tunnin jonotus, join siinä välissä ainakin 3pulloa vettä, jee. No, kun päästiin sisään saatiin hyvät paikat ja Stam1na alotti, mentiin siinä sitten sen lopulla Janitan kaa käymään veeseessä, jonka jälkeen HCSS venailua. Keikka oli mahtava, ei voi muuta sanoa, kaduin paitavalintaani ensimmäisen viiden sekunnin jälkeen, muttah, nautin täysillä. Ja heti sitten keikan loputtua pää kolmantena jalkana juostiin katsomaan Crashdiettiä sinne pienemmälle lavalle, missattiin ekasta biisistä vähän, mutta pääsin tokaan riviin, joten oli kyllä jeees.




 Tämäkin keikka oli mahtava, hieman otti koville se, ettei keikkojen välillä ollut pientä hengähdystaukoa, keikan lopulla happi meinasi loppua ja ei oikeastaan jaksanut olla niin hirveästi mukana. Muutenkin meni pasmat viimisen biisin lopussa sekasin.. muttajoo, keikka loppui ja siinä tervehdin tuttuja ja huomattiin että jee, Simon Cruz ja Peter Londonhan se siellä! "You're awesome" "Thank You, you're awesome too!" oli kivaa taas. Ahdistus piinas muo sitten aika kauan sen jälkeen eräistä syistä, en kestä, tuli kylmäkin vielä ja sovittiin että lähdetään junalla kotiin, kun ei varmaa yöpaikkaa ollutkaan. Ostin Crashdiet-paidan. Volbeat alotti ja seurattiin siellä istumapaikoilla sitä, kun huomattiin, että heei, Mr. Cruzhan se siellä, mentiin sitten siihen hengaamaan sen kanssa hetkeksi, jänniä asioita tapahtui ja sain ajatukset muualle. Lähdettiin puol kympiltä juna-asemalle, matkalla naurukohtauksia, koska väsymys ja mukimies. Ja pyöräilijä joka ajoi seinää päin hidastetusti, naurattaa vieläkin. Olin kotona siinä puol yhen aikoihin ja menin heti nukkumaan syötyäni vähän. Selvisin sinä päivänä aika hyvin yhdellä suklaapalalla ja vedellä, hehheh. Noh.

Maanantaina sisko tuli käymään ja ehdotti että lähtisin sen mukana Turkuun, no tietenkin sitten lähdin, ehdin olemaan kotona yön ja oltiin jo menossa! Bussilla Turkuun, menin siskon työpaikalle venaamaan sitä, luin kirjan siinä odotellessa ja hajotin sukkahousut. Keikkamasennus ja Siskoni on noita.
Tiistai meni laiskotellessa, katsoin elokuvia siskon ollessa töissä, katottiin siskoni on noitaa ja semmoista. Tuli huomattua siinä yksinollessa millasen olon oikeesti sauna open air jätti mulle enkä pitänyt siitä. Heti kun jäin yksin tai kun ei vaan ollut tekemistä niin muo vaan väsytti ja oli vaan haikee olo. Joten piti siis tehdä paljon.


Keskiviikkona mentiin keskustaan, sisko oli ihana ja osti mulle uuden pin-up plugin 14mm cybershopista, noi farkut ja ton topin JA kirjan, Elävien kirjoihin, josta on nyt tehty se elokuva 8-pallo. Käytiin sitten ennen siskon töitä kävelemäs Turun linnan ympäri ja sen jälkeen menin taas odottamaan terminaaliin siskon töiden ajaksi, luin tuota 8-pallo kirjaa kymmenen luvun verran. Hassuja toteamisia. 

Torstai meni siinä kun oottelin siskoa töistä, sillä oli pitkä työpäivä, joten ihan vain välttääkseni ajattelua, tein. Katsoin elokuvia, leivoin muffinseja, hengasin parvekkeella, kävin suihkussa, pakkasin kamoja. Sain tietää päässeeni meri-porin lukioon, joka oli outoa ja huvittavaa. En kyllä lähde tuonne kouluun, se oli listallani yhteishaussa viimeisenä ja en halua lukioon. Eurajoen kristillisestä opistosta soitettiin mulle haastisaikaa 10luokalle. 25.6. klo 9:00 aamulla. 

Perjantaina herättiin varttia vaille seitsemän laittautumaan kuntoon bussimatkaa varten. Lähdettiin 8:35 kohti Poria, vaihdettiin autoa Huittisissa. Poriin päästyämme me lähdettiin sitten minä, äiti, isä, sisko ja pikkuveli kohti Helsinkiä! Turku-Huittinen-Pori-Helsinki-Tukholma oli siis suunnitelma. Lähdettiin laivalle. Hytti oli ihana, kylpyamme, parveke, tv ja dvd laite. Ihana meri-ilma. Myöhään valvominen, laulava irkkumies ja huvittavia suomenruotsalaisia.
Lauantaina oltiin päästiin Tukholmaan ja oli KUUMA. Mentiin metrolla, kierreltiin kaupoissa, ihana kauppa kadun varrella, hirveästi lävistyskoruja yms ja bändipaitoja, harmi ettei mulla ollut yhtään rahaa ostaa yhtään paitaa. Käveltiin ympäriinsä, outoja patsasmiehiä, nähtiin niitä ainakin 5-6. Satunnaisia rokkareita, vanha kaupunki, lukot sillankaiteessa, oli hienoa!



Illalla me kierreltiin ympäri laivaa, käytiin syömässä itsemme kipeiksi ja oltiin vain. Tropical milkshake. Menin joskus puol kakstoista illalla vaahtokylpyyn ja katsoin jotain elokuvia mitä ostettiin laivalla. Äiti osti mulle ihanan kaulakorun ja laukun.


 Tänään tultiin sitten kotiin. Väsyttää reissun jäljiltä, mutta on ollut mahtava viikko! Se on vaan mennyt ihan liian nopeasti, huoh.

Huomenna täytyy soittaa kesätyövuoroasiaa ja jos sää sallii, tehdä jotain....
Muttajooo, siinä nyt vähän pidempi ja kuvantäyteinen postaus!

4 kommenttia:

  1. Möwwmöwmööö epistä..
    Muistan kun ite kävin Tukholmassa ja se koko pleissi oli täynnä kaikkii bändipaitakojuja ja rokkareita.. Simonin tukka on eeppisen sininen..
    ~Heini

    VastaaPoista
  2. Toi Punkt on ihan loistava kauppa!! Niin paljon kaikkee siistii ja turhaa, mutta ai niin tarpeellista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se oli siisti, kaikkii paitoi ja läbistyskorui ihan hirvee määrä!:D
      ja sitten oli paljon ja erilaisii esim. GnR paitoi

      Poista