sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Mua turha pahalla on muistella, vastaantulijoiden kaistalla on vittumaista luistella

Tampere. Vihdoinkin, ihan liian kauan ihan liian innoissani odottanut. Janita, Mimmi ja Laura junamatkan seurana. Ihanan lämmintä, Katri ja Jirko vastassa juna-asemalla. Koskenranta ja Ella. Kauppa ja sokoksen vessa, ihana Nelli ja onnellisuus katossa. Tampere räjähti rakkauden määrästä. Muitakin tuttuja ja joitakin hyvinkin tärkeitä ihmisiä ihan tosi paljon. Hurja seikkailu vessaan Nellin kanssa, hehkutusta tyttöihastumisesta ja pientä avautumista. Naurua. Kylmä mutta ei kuitenkaan. Neljän jälkeen yöllä vasta sisätiloissa. Euroviisut 2009 ja pizzaa. Rappionranneke jonka tein vapaa nekalassa hajonneesta rukousnauhasta. Muistelua ja naureskelua. Katrin kanssa melkein koko lauantain bussissa. Nokia ja Siuro. Tähtitaivas, ilmassa tanssiva savu ja kung fu panda. BB ja lagaus. 13tunnin yöunet ja youtubesta randomeja videoita. Neljän jälkeen lähtö kotiin ja sairas ikävä jo kaikkia. Mahdollisimman pian uudestaan. Kuristaa hieman kurkkua kun ei tiedä koska taas. Olen silti melko onnellinen. Tappivanukasta ja teletappi teemabileet. Juttujen taso. Huomenna koulua.

7 kommenttia:

  1. teletappibileet on parast mitä voi ikinä tapahtua, me nii tehää noi joskus ! oot ihanin♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun synttäreitten teema♥ ja sinä olet!♥♥♥

      Poista
  2. Ihanin blogi jota oon koskaan lukenu <3<3

    VastaaPoista
  3. Tämä on herkkää. Sokoksen vessa on kiva. Koskikeskuksen vessassa on paskaa. Eräs herrasmies kysyi onko paskan hierominen seinään taidetta. Eikö se ole jos se kuvastaa taiteilijan tunteita? Mitä mieltä sinä olet? Maanantaina pojat pyysi tappelemaan. En mie menny, en mie pelännyt, en vaan mennyt. No, kuka voitti euroviisut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en muista kuka voitti, nukahdin sohvalle :c Ja taiteesta sanon vaan että kaikkea voi tehdä jos sitä sanoo taiteeksi ja näkemyksensä kullakin

      Poista
  4. Arvosyan kyllä paljon sitä että vastasit. pitää välillä käydä pissalla

    VastaaPoista