sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Maanantai taas saapuu aivan liian aikaisin kai

Ostin Perjantaina Miss Farkku-Suomi elokuvan ja katsottiin se siskon ja äidin kanssa, sitten Lauantaina katsoin sen vielä Janitan kanssa. Se on ihana leffa. Juttelin Emilian kanssa puol neljään asti yöllä hassuja juttuja ja pieniä avautumisia. Ehkä mä joskus jaksan sanoo kaiken jollekkin. Noh. Ehkä väsymys taas puhuu vähän puolestaan.
Tänään menin Janitan kaa leikkikentälle, kriiseiltiin hölmöistä asioista ja juteltiin. Pientä avautumista taas. Tahdotaan oikeesti tehdä jotain isoa pitkästä aikaa. Mielessä on jo yksi mutta toteutus vaatii enemmän. no niin. Huomenna koulua, Tiistaina hygieniapassi. jännittää, epäonnistumisen pelko, jos tää nyt menee pieleen, mä lakkaan yrittämästä, jään nukkumaan kotiin. Ei sais muttah. 
Rahamenoja tälle kuulle. Hieman nolottaa että pyydän porukoilta asioihin niin paljon, mutta en pyytäisi jos en tarvitsisi. Ja pyydän niin harvoin nykyään. Kesäkuulle vielä sama juttu, Heinäkuu menee töissä ja sitten mulla onkin omat rahat, ainakin hetkeksi. Sitä yrittää niin kovasti olla hyvä mutta onkin huono, no, ei aina, mutta liian usein. Ehkä kaikki loksahtaa paikoilleen, toivottavasti pian. En usko siihen itsekkään.
Tein tuommoisen muuten Perjantaina käsityötunnilla. Ihan itse, taidan ottaa jonkinlaiseen käyttöön ihan tuon.
Taidan alkaa nukkumaan nyt c: 

2 kommenttia: